Bli influencer eller samarbetspartner inom inredning och design via Instagram eller blogg!

Vi på Epos of Sweden tycker att samarbeten med influencers är ett kul sätt att marknadsföra våra produkter och att samarbetet positivt gynnar båda parter. Har du ett instagramkonto eller en blogg där du tror att många blir inspirerade av dina bilder och produkter är du välkommen att höra av dig till info@eposofsweden.com

Vem kan söka?

Alla som har ett instagramkonto eller en blogg som inspirerar många följare inom inredning, design och livstil är välkomna att höra av sig! Vi förbehåller oss rätten att tacka nej till dig som ansöker om ditt konto/blogg inte matchar vår verksamhet.

Hur fungerar det att vara influencer?

Om du blir influencer för Epos of Sweden kommer vi att gratis skicka dig en av våra exklusiva produkter. Efter att vi tillsammans bestämt ett upplägg på samarbetet kommer du att lägga ut ett visst antal bilder och inlägg där produkten antingen står i fokus, finns med i bakgrunden eller så är vårt företag taggat i ett av dina inlägg. Vi uppskattar både kortsiktiga och långsiktiga samarbeten vilket betyder att efter att ett samarbete är avslutat finns det möjlighet till fler samarbeten. Vi deltar gärna i tävlingar och kan ge ut rabattkoder.

Vad får man ut av att vara influencer?

Som influencer för Epos of Sweden får man en eller flera exklusiva produkter hemskickade gratis. Du behöver inte stå för några avgifter. Du får behålla denna fina produkt och tack vare vårt samarbete kan du som influencer utöka ditt antal följare och inspirera flera. Vi är ett nystartat företag och har tyvärr inte möjligheten att betala våra influencers på annat sätt än med produkter.

Intresserad? Hör av dig till info@eposofsweden.com och länka din instagram eller blogg.